Hverdagsmagi med affirmasjonskort

Hverdagsmagi med affirmasjonskort

Da jeg oppdaget affirmasjonskort for tre år siden kjente jeg med en gang at dette var noe for meg. Jeg ble umiddelbart trukket mot det, og tiltrekningen er like sterk i dag. Faktisk elsket jeg det så mye at jeg bestemte meg for å lage mine egne kort - og for å selge det her i min egen lille nettbutikk. 

Hva er affirmasjonskort?

Affirmasjonskort er kort med positive budskap og energi. En affirmasjon er en kort og kraftfull setning, som kan endre følelsene og tankene i deg, og skape en positiv forandring i livet ditt. Budskapene kan påvirker sinnet, følelsene og kroppen.

Når du endrer tankene dine, så endrer du følelsene dine. Og når du endrer følelsene dine, vil du også endre handlingene dine. 

Hver dag trekker jeg ett eller flere kort, og det er en av de tingene som utgjør en forskjell i hverdagen min. Jeg elsker hvordan kortene skaper rom for innsikt og refleksjon, og gir glede, motivasjon, selvtillit, kraft og egenomsorg som jeg kan ta med meg inn i dagen. 

Hvordan bruke kortene? 

Affirmasjonskortene kan brukes som du selv ønsker, det er ingen fasit eller bruksanvisning. Lytt til intuisjonen, lek deg med de, varier og gjør det som kjennes best ut for deg - fra dag til dag.

Kanskje er affirmasjonskort nytt for deg? Her er hvordan jeg liker å bruke mine kort. 

🌸 Hver morgen stokker jeg kortstokken før jeg trekker jeg ett kort. Noen ganger trekker jeg det øverste kortet, andre ganger lager jeg en vifte og trekker det kortet jeg trekkes mot. Andre ganger hender det at det detter ut et kort når jeg stokker - da velger jeg dette kortet. Så snur jeg kortet og leser og kjenner på budskapet. Jeg lar kortet stå fremme, eller tar det med meg, slik at jeg blir minnet på det gjennom dagen. 

🌸 Hvis jeg kjenner at jeg trenger en "pick me up" i løpet av dagen, stokker jeg kortstokken og trekker ett eller flere kort. Jeg leser budskapet, reflekterer over det og tar det med meg videre inn i dagen. 

🌸 Når jeg mediterer eller gjør yoga liker jeg å ha affirmasjonskortene med meg og trekker et kort på slutten av "økten". Da er jeg tilstede i kroppen og øyeblikket, og er mottakelig for budskapet kortet gir meg. Noen ganger har jeg også en notatbok med meg og skriver/reflekterer rundt det som kommer til meg. 

🌸 Jeg stokker kortene og lar barna trekke et kort. De er ikke så opptatt av budskapet, men elsker illustrasjonene og håper alltid de får et de liker godt. 

 Håper du ble inspirert til å ta i bruk affirmasjonskort i hverdagen. Sjekk ut mine "Skap ditt beste liv" affirmasjonskort i nettbutikken min. 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.